Karzakkan Streets – Film Photography

Hello all, again I’m sharing more film photos and this time I used a nice black & white film with iso 400, the results were really good! I was visiting Bahrain so I met my friend there & went for a photowalks in one of the villages which is located west of Bahrain.

مرحبا بالجميع، مرة اخرى أشارككم المزيد من الصور الفلمية وهذه المرة استخدمت فيلم أبيض وأسود أيزو ٤٠٠، النتائج كانت جداً رائعة! كنت في زيارة للبحرين لذا إلتقيت بأحد الأصدقاء هناك وذهبنا إلى جولة تصوير في أحد القرى التي تقع في غرب البحرين.

All photos captured in May 2015 – Kazakkan village, Bahrain – Camera: Canon AE-1 program, Lens: Canon FD 50mm 1:1.8, Film: Kodak BW400CN


zuhair_altraifi_photography-704

zuhair_altraifi_photography-705

zuhair_altraifi_photography-707

zuhair_altraifi_photography-709

zuhair_altraifi_photography-711

zuhair_altraifi_photography-712

zuhair_altraifi_photography-722

zuhair_altraifi_photography-728


Thank you for reading & visiting, for more film photos please visit this page

Zuhair A


Note: All photos are owned & photographed by Zuhair Ahmad Al-Traifi, and you are not allowed to use them in any newspaper or magazines without permission. Using any photo online with a link reference to its original source & name is allowed. Failed to follow these instruction will have you face legal actions. Thank you for understanding.

ملاحظة مهمة: جميع الصور مصورة ومملوكة من قبل زهير أحمد الطريفي، ومن غير المسموح بتاتاً استخدامها في الجرائد والصحف الإلكترونية والمجلات بدون اخذ موافقة مسبقة. استخدام الصور على شبكة الانترنت مع وضع اسم ورابط المصدر الأساسي للصور مسموحٍ به. عدم اتباعك لهذه التعليمات قد يعرضك للمسائلة القانونية. شكراً لتفهمكم.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s